Bekijk onze mobiele pagina

ReferentiesWij werken inmiddels al meer dan 4 jaar met Leen Menken Foodservice Logistics, zij vervoeren gekoelde vleespakketten voor ons. 

Wij zijn erg tevreden met de manier waarop dit gaat: er is goede communicatie over wanneer de chauffeurs komen om de pakketten op te halen bij ons en de systemen die voor de klanten zijn ingesteld zijn echt top! Wij vinden het heel fijn dat Leen Menken steeds in ontwikkeling is en goed op de hoogte is van wat de klant nodig heeft: de bestelling zo goed mogelijk ontvangen. Ook klachten worden goed opgelost en er wordt meegedacht aan oplossingen. Natuurlijk gaat niet alles altijd goed, maar we hebben altijd het idee gehad dat Leen Menken heel goed meewerkt om alles op te lossen.

Rebecca Moorlag - Crowdbutching

 

De medewerkers van Menken zijn oprecht geïnteresseerd in onze manier van werken. Délifrance Nederland is dé specialist voor Franse broodproducten met originele receptuur. De broodjes, patisserie en hartige producten van dit bedrijf worden over de hele wereld verkocht. Menken verzorgt al meer dan tien jaar het voorraadbeheer voor Délifrance Nederland. Tot grote tevredenheid van Ruud van Erp, algemeen directeur van het bedrijf: “We hebben een flinke omvang en veel afleverlocaties. Daar weet Menken uitstekend mee om te gaan. Mijn contactpersonen zijn oprecht geïnteresseerd in onze manier van werken en dat merken we. Ze komen met initiatieven die echt bij ons passen. Dat geeft vertrouwen en zekerheid. Persoonlijk spreekt het karakter van Menken me erg aan. Het is een echt familiebedrijf: stabiel, betrokken en persoonlijk. Dat is geen bedrijfsstrategie, het is gewoon hun manier van werken.

Délifrance Nederland

Diensten

E-commerce Logitsiek
E-commerce Logistiek
lees meer
Foodservice Logistiek
lees meer
Warehousing
lees meer
bekijk alle diensten

Nieuws

Initiatief ‘Last Mile...
lees meer
HelloFresh opent nieuw...
lees meer
Menken één van Nederlands...
lees meer
Overname van Leen Menken door...
lees meer
bekijk alle berichten