Bekijk onze mobiele pagina
Friday 14 February 2014

Uitbreiding wagenpark met de generatie 2.0 Solar-bestelwagen!

Koeling draait volledig op zonne-energie

Solar - bestelwagens
Solar - bestelwagens

Menken breidt haar wagenpark verder uit met een nóg milieubewustere solar-bestelwagen dan zij al hadden. Deze Renault Master is bestemd voor de bezorging van levensmiddelen pakketten bij de consument aan huis. 

De eerste solar-bestelwagen werd twee jaar geleden aangeschaft. Het was destijds de eerste bestelwagen in Nederland die koelde door middel van zonnepanelen. Een jonger en nog milieubewuster zusje van deze bestelwagen rijdt vanaf vandaag rond! Het koudemiddel van de Renault is volledig natuurlijk en vervangt het traditionele koudemiddel welke dat (nog) niet was.

De Renault wordt ingezet voor de bezorging bij mensen thuis. Het gaat veelal om gezonde, biologische en lokaal verpakte producten van bedrijven die actief zijn in de e-commerce. “Groene, energiezuinige logistiek sluit helemaal aan bij de uitstraling die de eigenaren van deze webshops beogen”, aldus Maurice Letiche (CCO). “Wij streven ernaar een verlengstuk te zijn van het visitekaartje van onze klant. Uiteindelijk heeft de consument altijd een contactmoment met één van onze chauffeurs en ziet vaak ook het voertuig staan. Wanneer daar een heel innovatief en duurzaam bestelwagenmodel staat, klopt het hele plaatje gewoon.”


Nieuws

Initiatief ‘Last Mile...
lees meer
HelloFresh opent nieuw...
lees meer
Menken één van Nederlands...
lees meer
Overname van Leen Menken door...
lees meer
bekijk alle berichten