Bekijk onze mobiele pagina
Friday 19 May 2017

Naturalicious brengt logistiek onder bij Menken

Zoetermeer - Leen Menken Foodservice Logistics gaat vanuit haar distributiecentrum in Zoetermeer de logistiek verzorgen voor Naturalicious. Het jonge bedrijf dat natuur, technologie en een gezonde levensstijl bij elkaar brengt, groeit snel. 

Menken is de juiste partner die aan de groeiambitie van Naturalicious kan beantwoorden. Ingrid Siemes-van der Made, CEO van Naturalicious, vertelt: “we zijn in de fase aangeland waarin we landelijke dekking nodig hebben. Voor zowel onze online business als voor onze retail & OOH klanten willen we 24/7 gekoelde levering kunnen voorzien. Menken biedt een behoorlijke diversiteit van logistieke diensten aan; multi-temperatuur opslag, orderpicking, ompakken, fijnmazige distributie en pallet distributie.
Met dit dienstenpakket kan Naturalicious al haar klanten bedienen via één logistieke partner. Zowel consumenten, small business als de retail, die allemaal hun eigen specifieke wensen hebben. Zoals de minimale t.h.t. die meegegeven dient te worden, de verschillende bezorgrestricties (consumenten met voorkeur voor avond- en weekendlevering, business juist met daglevering) en de verpakkingsformaten (voor retail wordt er omgepakt en geleverd met SSCC labels).

Menken biedt deze diensten aan binnen drie verschillende businessunits (Warehousing, Foodservice Logistiek en E-commerce logistiek). Het kwam al voor dat klanten gebruik maakten van de diensten uit twee businessunits, uniek nu met Naturalicious is dat zij logistieke diensten gaan afnemen uit alle drie de businessunits.
Algemeen directeur, Leen Menken, ziet de samenwerking als een uitstekende match: “de hoge kwaliteitseisen van Naturalicious in combinatie met de brede behoefte aan logistieke diensten zijn ons helemaal op het lijf geschreven. Maatwerk leveren en ons goed inleven in de wensen van de klant doen wij graag”.

Naturalicious produceert en levert gezonde, pure cold pressed juices met zelf verbouwde groente en fruit via innovatieve technologie. Via de webshop worden de sapjes, en sinds kort ook gezonde snacks, thuis bezorgd. De unieke ‘from farm to fridge’ formule groeit snel. Naturalicious is verkrijgbaar in geselecteerde supermarkten, exclusieve groentewinkels, sportclubs en (bedrijfs)restaurants. Naast Nederland is Naturalicious ook actief in de UK, in Griekenland en Frankrijk. Naturalicious heeft een eigen Brandstore in Amsterdam en eigen winkels in Londen.


Nieuws

Initiatief ‘Last Mile...
lees meer
HelloFresh opent nieuw...
lees meer
Menken één van Nederlands...
lees meer
Overname van Leen Menken door...
lees meer
bekijk alle berichten