Bekijk onze mobiele pagina
Sunday 21 February 2016

Menken levert vanaf nu 7 dagen per week

Per 21 februari 2016

Zoetermeer – Per 21 februari breidt Leen Menken Foodservice Logistics haar service uit met een extra bezorgdag. Klanten van de distributeur kunnen nu gebruik maken van bezorging op zondag. Er wordt dan bezorgt in de middag/avond (van 17:00 – 21:00 uur) en voorlopig in de regio Randstad.

Menken merkt dat de vraag naar weekend leveringen toeneemt. Daarom is er een testperiode geweest met leveringen op zondag voor haar klant Marley Spoon (maaltijdboxen). Aankomende zondag gaat er, na deze succesvolle test, gestart worden met  bezorging op zondag. Ook hier geldt dan een bezorgvenster van 1 uur. Door te leveren met een kort bezorgvenster en dit vooraf te communiceren realiseert Menken een tijdigheid van minimaal 95% en een retourpercentage van slechts 0,2%.

De overige 6 dagen van de week wordt er volop geleverd door Menken. Zij verzorgen de fulfilment en last mile logistiek van gekoelde en bevroren producten. Voor Business to (small) Business wordt er op weekdagen geleverd tussen 10:00 en 17:00 uur (zaterdag 08:00 – 16:00 uur). Voor consumenten wordt er geleverd tijdens avond uren (18:00 - 21:30 uur). 


Nieuws

Initiatief ‘Last Mile...
lees meer
HelloFresh opent nieuw...
lees meer
Menken één van Nederlands...
lees meer
Overname van Leen Menken door...
lees meer
bekijk alle berichten