Bekijk onze mobiele pagina
Monday 11 March 2013

‘Menken aan huis’ breidt verder uit

Leen Menken Foodservice Logistics verzorgt gekoelde leveringen bij de consument

Menken aan Huis
Menken aan Huis

Vanaf maart breidt Leen Menken Foodservice Logistics B.V. haar ‘Menken aan huis’ tak verder uit. Babyvoedingproducent Madaga is de vierde organisatie voor wie Menken gekoelde uitlevering bij de consument thuis verzorgt.

Madaga produceert verse en verantwoorde babyvoeding. Met pure, biologische producten koken zij maaltijden, fruithapjes en toetjes voor baby’s. Het (week) menu wordt iedere woensdag middag of avond bezorgd.  Onder de regie van Menken worden de tassen samengesteld en gekoeld geleverd aan de consument. Leen Menken, algemeen directeur: “We zijn ontzettend blij met deze nieuwe klant en we gaan er vanuit dat ‘Menken aan huis’ de komende maanden nog verder uitbreidt.”

De vraag naar een fulfilment provider die zowel gekoelde als bevroren producten aan huis levert, is groot. “Het business model dat hiervoor door Menken is opgezet mag een succes genoemd worden”, aldus Leen Menken. 

“Diverse onderzoeken, waaronder die van Foodservice Instituut Nederland, wijzen uit dat de consument steeds meer gebruik maakt van bestellingen via webshops. Een groot aantal organisaties speelt op deze trend in door op internet haar producten aan te bieden en vervolgens thuis te (laten) bezorgen. Het organiseren van het transport voor de gekoelde en diepgevroren goederen is voor deze organisaties vaak bijzaak. Menken biedt voor deze ondernemers een logistiek dienstenpakket op maat aan dat aansluit op de behoeften van deze online aanbieders.” 


Nieuws

Initiatief ‘Last Mile...
lees meer
HelloFresh opent nieuw...
lees meer
Menken één van Nederlands...
lees meer
Overname van Leen Menken door...
lees meer
bekijk alle berichten