Bekijk onze mobiele pagina
Monday 18 January 2016

Leen Menken op de E-commerce beurs

Web Winkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht

Utrecht - Op 20 en 21 januari staat Leen Menken Foodservice Logistics op de WebWinkelVakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs is de grootste E-commerce vakbeurs van de Benelux.  Menken is op deze beurs dé specialist voor food e-fulfilment en geconditioneerde bezorging.

Wat Menken onderscheidt van de alom bekende pakketdistributeurs is dat zij zowel de bezorging, als de e-fulfilment geconditioneerd doen. Gekoeld of bevroren bezorgen door heel Nederland op alle dagen van de week en met bezorgtijden die aansluiten op de wensen van de consument. Overdag bezorgt Menken vooral bij zakelijke adressen. ‘s Avonds of in het weekend worden vooral verse levensmiddelen gekoeld bij de consument aan de deur geleverd. In alle gevallen wordt op tijdafspraak geleverd met een heel krap bezorgvenster van één uur.

Met 100 % waarborging van temperatuur zijn zij een betrouwbare partner voor onder andere de Vegetarische Slager, Frecious, Marley Spoon, Beef en Steak en nog tientallen andere online food aanbieders.

Woensdag 20 januari en donderdag 21 januari, de Jaarbeurs in Utrecht, Stand L32.


Nieuws

Initiatief ‘Last Mile...
lees meer
HelloFresh opent nieuw...
lees meer
Menken één van Nederlands...
lees meer
Overname van Leen Menken door...
lees meer
bekijk alle berichten