Bekijk onze mobiele pagina
Wednesday 16 September 2015

Leen Menken Foodservice Logistics ‘Ster van Zoetermeer 2015’

Persbericht
Zoetermeer- Vanmorgen is de winnaar van ‘De Ster van Zoetermeer bekend’ gemaakt. Leen Menken Foodservice Logistics heeft de prijs in ontvangst mogen nemen van de RVOZ (Ondernemers vereniging Zoetermeer). De prijs is uitgereikt tijdens het Miljoenennota ontbijt, dit wordt jaarlijks georganiseerd door de RVOZ, de gemeente Zoetermeer en van Lanschot op de dag na Prinsjesdag.
De ander vier genomineerden waren
Team Lotto-Jumbo, NFGD Audiovisueel, LG-Sonic en de gemeente Zoetermeer.

Met de ster van Zoetermeer wil de RVOZ een bijzondere ondernemer in de spotlight zetten. Tijdens de bijeenkomst kozen de aanwezigen wie van de genomineerden de Ster van Zoetermeer zou worden. Burgemeester Charlie Aptroot was één van de ruim 200 gasten.
Dit is de eerste Ster die wordt uitgereikt, vorig jaar is deze ondernemersprijs geïntroduceerd.

Leen Menken, directeur van Leen Menken Foodservice Logistics, was erg verrast. In zijn dankwoord gaf hij aan dat het vooral de mensen zijn bij Menken die het verschil maken. “En Zoetermeer is een stad waar wij fantastische medewerkers hebben gevonden en nog steeds vinden”, aldus Leen Menken. In een korte anekdote vertelde hij dat de gemeente Zoetermeer ten tijde van de oprichting van zijn bedrijf (1987) wat minder enthousiast was. “Ze vonden het maar niks dat iemand een groot magazijn zou laten bouwen en daar alleen maar wat gekoelde en diepgevroren goederen zou opslaan. Dat levert toch geen werkgelegenheid op, zo vond de gemeente. Ik heb herhaaldelijk moeten benadrukken dat we daarnaast ook gingen orderpicken, goederen distribueren en nog veel meer. Uiteindelijk is er ingestemd en zijn er nu meer dan 200 mensen bij ons aan het werk.”


Nieuws

Initiatief ‘Last Mile...
lees meer
HelloFresh opent nieuw...
lees meer
Menken één van Nederlands...
lees meer
Overname van Leen Menken door...
lees meer
bekijk alle berichten