Bekijk onze mobiele pagina
Wednesday 6 August 2014

Innovatieve Zeewierburger nu door Menken berzorgd

The Dutch Weed Burger... met zeewier als dé smaakmaker!

100% plantaardige burger
100% plantaardige burger

The Dutch Weed Burger heeft besloten Leen Menken Foodservice Logistics in te schakelen voor de volledige distributie van haar zeewierburger. Vanaf vandaag levert Menken aan alle klanten van dit enorm bijzondere zeewier concept.

In 2012 is Menken gestart met de distributie voor online bedrijven met levensmiddelen. Met gekoelde bestelwagens wordt er geleverd bij de kleine ondernemer en bij de consument aan huis. 
De enorme toename van e-commerce (ook voor verse en bevroren levensmiddelen) en de daarbij behorende leveringen aan huis waren destijds voor directeur Leen Menken de reden om een distributienetwerk op te starten. De behoefte aan een partner die zowel gekoelde, als bevroren producten kan leveren door heel Nederland, bleek groot.

Inmiddels is de The Dutch Weed Burger alweer de achtste e-commerce klant die met Menken in zee gaat. De volumes groeien sterk, door zowel nieuwe klanten als door groei binnen bestaande klanten. Het transportnetwerk is inmiddels uitgebreid met een dekking door heel Nederland, 7 dagen per week. Van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, met korte leadtimes. Deze flexibiliteit geeft de ondernemer een sterk onderscheidend vermogen ten opzichte van zijn concullega ’s. Er wordt geleverd binnen het tijdsvak dat de klant het wenst, en daar draait het tenslotte allemaal om.

The Dutch Weed Burger is een 100% plantaardige burger, waarbij zeewier dé smaakmaker is. De innovatieve burger is lekker, gezond en duurzaam. Ook het broodje en de sauzen zijn 100% plantaardig, 100% gezond en 100% natuurlijk. Zonder kleurstoffen en conserveermiddelen. De soja is van gecontroleerde teelt.
Talloze restaurants hebben de burger inmiddels op de kaart staan, en ook op diverse festivals kun je genieten van deze zeewier delicatesse.


Nieuws

Initiatief ‘Last Mile...
lees meer
HelloFresh opent nieuw...
lees meer
Menken één van Nederlands...
lees meer
Overname van Leen Menken door...
lees meer
bekijk alle berichten