Bekijk onze mobiele pagina

Perfecte bijbaan zoekt enthousiaste medewerker!

Aan de slag als Customer/Bezorger support


Hierbij bieden wij dé perfecte bijbaan aan; naast je studie, huishouden etc.

Je CV lekker boosten met deze functie waarbij je contact gaat onderhouden met onze opdrachtgevers en bezorgers. Je gaat inkooporders bij leveranciers plaatsen voor grotere franchiseketens en de administratie up-to-date houden. Een serieuze job dus! Waarin je nog veel kunt leren over het communiceren binnen een professioneel bedrijf en waar wij je klaar stomen voor het echte bedrijfsleven.

Ook word je uitgenodigd voor (vrijdagmiddag) borrels, BBQ’s en andere gezellige uitjes. Niet perse een directe catch voor op je CV, maar wel goed voor je social life. Ons team bestaat uit zo’n 20 toffe, gezellige collega’s die zeker niet bang zijn voor wat gezelligheid onder werktijd.
Minimaal 8 uur per week. Werken op zondag is een vereiste, daar kan af en toe een zaterdagdienstje bij komen en als je het echt bont wil maken zijn er ook doordeweekse diensten die je kunt draaien.

Wij zijn een logistiek dienstverlener die voor veel grote merken de (levensmiddelen) logistiek verzorgt. Douwe Egberts, Marley Spoon, Nestlé, Hoogvliet, Délifrance, Thuisbezorgd, Kippie en nog veel meer. Onze bezorgers rijden 7 dagen per week met gekoelde pakketten door heel Nederland (en deze toppers mag jij dus gaan supporten). Daarnaast hebben we een groot Distributiecentrum, waar we levensmiddelen opslaan en bestellingen orderpicken.
 
Oké, even samen gevat wat je precies gaat doen:
  • Je gaat communiceren met serieuze partijen; al onze opdrachtgevers 
  • Customer- en bezorger support, je bent eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en bezorgers
  • Administratie bijhouden; bijvoorbeeld klachten registreren
  • Voor grote franchiseketens plaats je inkooporders bij hun leveranciers 


‚ÄčEn je komt zeker in aanmerking voor de functie als je:

  • Fantastische communicatieve skills hebt
  • Je meerdere ballen in de lucht kunt houden, zonder heel snel onder stress te bezwijken
  • Een flinke hoeveelheid verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een opleiding volgt in een logistieke richting, dan heb je natuurlijk een streepje voor
 
Wat je van ons mag verwachten:

Een leuke team met enthousiaste collega’s in een informele bedrijfscultuur, je driedelig pak/mantelpak kun je thuis laten. Thuiswerken is helaas niet mogelijk in deze functie. En last but not least, je beloning: deze ligt bij ons ruim boven het minimum loon en baseren we daarnaast op je leeftijd en ervaring.

 
 
 

Solliciteer nu!

Stuur ons je CV en motivatie
079 36 34 160