Bekijk onze mobiele pagina

Warehousing

Al bijna 30 jaar zijn wij specialisten op het gebied van Warehousing. Naast opslag in één van onze 12 magazijnen...

Foodservice Logistiek

Een bedreven distributeur in de Foodservice logistiek, met inmiddels al bijna 3 decennia ervaring. Dit maakt ons een zeer...

E-commerce Logistiek

De ontwikkelingen in de foodsector gaan enorm snel. Als logistiek provider geloven wij absoluut in de bezorging van...

Foodservice Logistiek

Een bedreven distributeur in de Foodservice logistiek, met inmiddels al bijna 3 decennia ervaring. Dit maakt ons een zeer betrouwbare partner, die bekend is met de wereldwijde (kwaliteit) eisen en weet hoe belangrijk merkbescherming is.
Voor (grote) franchise formules uit de levensmiddelen branche verzorgen wij de hele distributie. De goederen worden afgeroepen bij de leverancier, voorgefinancierd en vervolgens verkocht aan de klant.
Het beheer van de voorraad ligt volledig in onze handen. Met een slim inkoopsysteem en gespecialiseerde vakmensen houden wij een perfecte balans tussen voldoende voorraad en lage voorraadkosten. Met zorg verzamelen we de orders voor de klanten en dat doen we erg punctueel: een gemiddelde score van 99,7% voor ordercompleetheid.
Zoals al onze dienstpakketten worden ook deze op maat voor onze klanten gemaakt, omdat wij inmiddels wel hebben geleerd dat geen één klant behoefte heeft aan dezelfde logistiek. Eén
ding hebben zij wel gemeen: het uit handen willen geven van hun hele distributie.
En laten wij daar nou net heel goed in zijn!