Bekijk onze mobiele pagina

Sales Manager

Commerciƫle ontdekkingsreiziger gezocht!

Ben jij nieuwsgierig van aard, bezit je commerciële skills, maar ben jij minstens zo goed in het onderhouden van relaties, en zou je aan de slag willen in een dynamische markt? Dan is dit jouw baan!

Wij zijn actief in de markt van geconditioneerde (koel en vries) opslag en distributie voor allerlei bedrijven uit de foodsector. Op het gebied van food distributie heeft Menken een échte USP in deze markt en die willen we graag nog meer onder de aandacht brengen. Als bedrijf hebben wij een nieuwe koers bepaald en samen met jou willen ons plan verder vorm gaan geven en uitvoeren.

Jouw werk is eigenlijk een grote ontdekkingsreis, als een echte avonturier ga je op zoek naar new business. Je adviseert potentiële klanten in klantgesprekken en maakt offertes op maat. Wij zijn niet op zoek naar een doorgewinterde sales tijger, maar naar een verbinder, iemand die graag met onze (potentiële) klanten meedenkt over het verbeteren en het uitbreiden van hun logistieke processen.

Naast contact met de klant sta je ook centraal in het contact met de Operatie, Customer Service en de Transport Planning. Bij ons ga jij je nooit vervelen, en krijg je volop de ruimte om kennis en netwerken te ontwikkelen. Kortom een toffe afwisselende baan waarbij je continue in beweging bent!

Wat zoeken wij in een avonturier

  • Een afgeronde HBO opleiding (commercieel en/of logistiek is een pré)
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van de foodservice markt (producenten/klanten en groothandels) is een pré
  • Inlevend in de markt van onze huidige klanten (food/e-commerce)
  • Nieuwsgierigheid
  • Dienstverlenende instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht
  • Teamplayer
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij bieden wij jou?

Een leuke fulltime baan met enthousiaste collega’s in een open en informele bedrijfscultuur. Je krijgt een passend salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons DC is centraal gelegen en goed bereikbaar (Zoetermeer, vlakbij Rotterdam). Je hebt uitzicht op een vaste aanstelling.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief met C.V. naar: Leen Menken Foodservice Logistics B.V. via vacature@leenmenken.nl, t.a.v. Kimberley Herdigein.

 


Vacatures

Ben jij klaar voor een flinke dosis dynamiek in je carrière?
Wij zijn op zoek naar toppers voor ons team!


Operationeel medewerker

Ritbegeleider