Bekijk onze mobiele pagina

Junior Functioneel beheerder

Je creatieve IT geest verder kunnen ontplooien in een dynamische markt?

Ben jij analytisch met een hoofdletter A, heb je een berg aan ICT skills en zoek je een job die vooral nooit saai is? Stop met zoeken, want wij hebben die toffe baan in de IT voor jou!

Als Junior Functioneel beheerder ondersteun je onze werkprocessen met de juiste IT oplossingen. Je komt te werken in de logistieke branche (a.k.a., de meest dynamische branche). Enige vorm van flexibiliteit moet je dus zeker wel bezitten. Ons kernsysteem is Microsoft Dynamics NAV, bestaande uit veel maatwerk. Jij ondersteunt processen en informatievoorziening met jouw onuitputtelijke pragmatisme. Je zorgt er namelijk voor dat er maakbare oplossingen komen voor wensen uit de organisatie. Je werkt intensief samen met de functioneel beheerder en de programmeur tijdens het testen. Met een arendsoog hou jij in de gaten dat de realisatie van de oplossing in lijn is met het globale ontwerp.
Het team waarin je komt te werken bestaan uit de funtioneel beheerder, de systeembeheerder en de projectmanager/teamleider. Je rapporteert aan de functioneel beheerder en je bureau staat, samen met die van je andere directe collega's, op de Customer Service afdeling.

Functie
  • Eerste aanspreekpunt voor de gebruiker, de algehele gebruikersondersteuning en het testen van nieuwe wijzigingen
  • Dagelijks functioneel onderhoud aan IT-systemen en het WMS (Microsoft Dynamics NAV) en/of daaraan gekoppelde systemen
  • Verwerking van informatie verzoeken m.b.t. management- en stuurinformatie
  • Ondersteuning en advies aan gebruikers met betrekking tot de werking en mogelijkheden van de systemen. Waar mogelijk vragen en storingen direct oplossen
  • Contact onderhouden met leveranciers en specialisten aan de ene kant en eindgebruikers binnen de organisatie aan de andere kant
  • Verantwoordelijkheid voor continue verbetering van de systemen, ter ondersteuning van het logistieke proces
Wij vragen
  • Afgeronde opleiding op tenminste HBO niveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • Affiniteit met IT
  • Ervaring met Navision is een pré
Wij bieden

Een leuke functie in Zoetermeer (vlakbij Rotterdam en Den Haag). Met enthousiaste collega’s in een open en informele bedrijfscultuur. Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een passend salaris, afhankelijk van je ervaring. 

Interesse?

Gaat jouw IT hart sneller kloppen van deze functie? Stuur dan je motivatiebrief met C.V. naar: Leen Menken Foodservice Logistics B.V. via vacature@leenmenken.nl, t.a.v. Kimberley Herdigein o.v.v. vacature Junior Functioneel Beheerder.


Solliciteer nu!

Stuur ons je CV en motivatie
079 36 34 160