Bekijk onze mobiele pagina

Customer Service mederwerker

Uitdaging, dynamiek én werken in een gezellig team?

In deze veelzijdige functie ben je de schakel tussen de klant, operatie  en de interne organisatie. Geen dag is hetzelfde en hoe een werkdag er uit zou kunnen zien lees je hier.

Om 07.00 uur start je de dag met een goede kop koffie, want die hebben we hier!
Vervolgens ga je over tot het echte werk en check je alle afwijkingen voor de dag, dit doe je samen met de klant (telefonisch), en waar mogelijk wordt dit direct opgelost.
Om 09.00 vindt de 1e kick-off van de dag plaats met de voormannen, jij praat ze bij over wat ze vandaag kunnen verwachten voor de productie en zorgt ervoor dat zij alle documenten en benodigdheden ontvangen die de avond ervoor al zijn voorbereid door je collega.
Om 11.00 uur is de 2e kick-off, de voormannen gaan alle operationele medewerkers informeren over wat ze die dag te wachten staat. Een waar spektakel want ca. 200 medewerkers worden tegelijk geïnstrueerd over de werkzaamheden van hun dienst.
Na de briefing ga je aan de slag met het oplossen van  eventuele bijzonderheden die gemeld zijn vanuit de operatie.
Voor je het weet is het alweer lunchtijd. Je mag natuurlijk je eigen boterham meenemen, maar wij houden hier van lekkers, veel lekkers! En zo komt het regelmatig voor dat er heerlijke Surinaamse broodjes gehaald worden, of vers gebakken vis van de markt….

Tijd voor uitgebreid uitbuiken is er niet, want de werkopdracht voor de volgende productie dag is binnen dus je kunt aan de slag met de werkvoorbereiding.  Je zorgt ervoor dat de interne en externe partijen weten wat ze moeten doen, en coördineert dat alle partijen tijdig geïnformeerd zijn en voorzien worden van de juiste informatie.
Tussen de bedrijven door zorg je ervoor dat de administratie en rapportages zijn bijgewerkt en houdt de klant op de hoogte van de voortgang, en tussendoor heb je vooral veel lol met jouw collega’s.
En zo is het ineens alweer 15.30 uur, tijd om naar huis te gaan. Voor vertrek draag je nog e.e.a. over aan je collega die de avondshift heeft en daarna is het genieten geblazen van je vrije avond en opladen voor de volgende dag, just another day at the office!

Wat ga jij allemaal doen?

 • Eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever
 • Systematisch voorbereiden van de werkopdrachten voor de operationele teams m.b.v. diverse programma’s zoals Excel en WMS
 • Communiceren met, en werk voorbereiden voor, de operationele teams, ca. 200 medewerkers
 • Verwerken en beoordelen van werkopdrachten, en waar nodig oplossen/oplossingen bedenken i.o.m. de klant
 • Proactief oplossen van klantvraagstukken
 • Meedenken over procesverbeteringen, en aandragen van nieuwe voorstellen t.a.v. het proces

Wij vragen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in logistieke richting
 • 0-5 jaar werkervaring, bij voorkeur in de logistiek/supply chain/productie
 • Een doeners mentaliteit, assertiviteit en snel kunnen schakelen
 • Oplossingsgericht
 • Proactief en leergierig
 • Processen kunnen analyseren en willen begrijpen
 • Ruime ervaring met Excel
 • Een hoge mate van flexibiliteit heeft (kunnen omgaan met veranderingen)
 • Geen probleem om ook in het weekend of de avond te werken

Wat bieden wij jou?

Een leuke veelzijdige baan met enthousiaste collega’s in open en informele bedrijfscultuur. Deze afdeling is gevestigd op onze locatie in Bleiswijk. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week, wisselend rooster van vrijdag t/m maandag. Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een passend salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en heb je een passie voor logistiek en food? Laat het ons dan weten, want jou zoeken we! Stuur je motivatiebrief met C.V. naar Leen Menken Foodservice Logistics B.V. via vacature@leenmenken.nl


Solliciteer nu!

Stuur ons je CV en motivatie
079 36 34 160